A grafikusokon túl van egy kisebb létszámú csapat, akik a termékek kézzelfoghatóvá tételén dolgoznak. Ők azok, akik vállalták, hogy a kész, megvásárolható termékeket, amik eljutnak Hozzátok előállítják.

Kik alkotják ezt az életre keltő csapatot? Kezdjük máris az elején…

Világok lángja

A legelső termék, ami elkészült Jessmine történetéhez nem egy kakrakterrajz volt, hanem egy gyertya és maga az illat. Jessmmine-t nehéz néhány szóval jellemezni, ezért amikor az illatát kellett meghatározni profi segítségre volt szükségem. Ezért is kerestem meg azt, akinek az illatkeverő képességeiben már több ezren bíznak. Nehéz eset voltam, kezdő, lelkes és mindent azonnal akaró, mégis türelemmel végighallgatott, segített, terelgetett a jó irányba a megalkotási folyamat során. Azóta mondhatni levelezőtársak lettünk és a gyertyákon túl már sok másban is segít: a szőrmókok mágneses könyvjelzőit valamint a chibi és más matricák nyomdai munkáit is ő vállalta magára.

Bookshelf Lights

Szinte minden, ami nyomtatott vagy laminált az ő munkáját dícséri. Vállalta, hogy elkészíti a maya papíros karakterkönyvjelzőket, a laminált szemes könyvjelzőket és az általam csak Black Mirror-nak nevezett polaroid projektem nyomdai munkáját. Nagyon lelkes és segítőkész társra leltem benne, akire gondolkodás nélkül bízom a grafikai anyagok sorsát.

MargaréTaLány

Nem csak a grafikusi csapat oszlopos tagja – már ha fogalmazahtok így -, hanem a „nyomdai” csapaté is. Az ő kezei között ölt füzet formát a Virágos projekt, amiben minden karakter megkapja a jelentésben hozzá (személyiségéhez, múltjához, vágyaihoz) illő virágot. Továbbá hamarosan ő készíti a kitűzőket is, amellyekkel bárki jelezheti, szerinte melyik céhben lenne a helye, vagy éppen kinek szurkol.