Egy, a húszas évei elején járó egyetemi hallgató, aki szabadidejében mindig rajzolással tölti az idejét.
– így jellemezném magam egyetlen mondattal a legegyszerűbben.

Szeretek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni a rajzolás művészetén belül, így nem bátortalanít el egy-egy kihívás. Habár az erősségem a karakter-központú rajzok készítése, nem vagyok rest időt és energiát ölni egy nagyobb és bonyolultabb alkotásba. Igen rugalmasnak tartom magam e téren, hiszen a saját projekteim is eléggé szélen skálán mozognak.

A kedvenc zsánerem a fantasy és annak minden ágazata. Az ún. „urban fantasy”-tól egészen a Tolkien féle „high/epic fantasy”-ig. Amióta csak az eszemet tudom, ebben alkottam, embereket, varázslatos lényeket, különböző mágikus, állatszerű lényeket. Nagyon nagy inspirációt adnak a kompozíciók megalkotása során az animációs filmek és a képregények is.

Egészen kis korom óta foglalkozom a rajzolással. Más művészeti ágakban is kipróbáltam magam, mint például a zenélés, de a legprominensebb az életemben mindig is a rajz volt. Tradicionális formában inkább grafittal és tűhegyűvel szeretek dolgozni. Digitálisan 2015 óta dolgozom, talán ebben is érzem a legerősebbnek magam jelen pillanatban.

Portfólió

Elérhetőségek

Instagram        Twitter        E-mail