Sziasztok!

JellyGhost vagyok!

Két éve döntöttem úgy, hogy kicsit komolyabban elkezdek rajzolni és rendszeresen gyakorolni fogok. A rajzaim animés stílusban készülnek, mivel gyerekként ezek érdekeltek, egyenlőre még ebben szeretném fejleszteni magamt, de később szeretnék majd váltani és realisztikusabbra venni a rajzaimat.

Az első évben sikerült nagyot ugranom fejlődésben, ezért úgy döntöttem megpróbálok kérésre is rajzolni, hogy kilépjek a komfort zónámból és egy kis mellékes kereset is jól jött, mivel egyetemsita vagyok. Nem művészeti iskolába járok, a rajzolás egyenlőre csak egy hobbi, amit nagyon-nagyon szeretek. Vannak olyan terveim, hogy később is akár ennél is komolyabban csináljam ezt, de az még eléggé távoli terv, egyenlőre az egyetem befejezése az elsődleges célom.

Egy éve volt, hogy először kértek tőlem rajzot és meglepetésemre olyan volt, aki szintén rajzol és egyébként már régóta követtem és szerettem a munkáit, szóval mikor rájöttem nagyon örültem magamnak, hogy olyan támogat akire felnézek. Mivel még tényleg nem rég kezdtem ezért van pár dolog amivel rendre meggyűlik a bajom, kétszer is kellett nehéz páncélzatot rajzolnom, megszenvedtem vele sajnos és nem is voltam vele elégedett, de jó tapasztalat volt és legalább tudom miben kell még fejlődnöm.

 

Portfólió

 

Elérhetőségek

Instagram      Facebook      Ko-fi