I. kötet

Az érzelmek és emberi kapcsolatok gyengévé tesznek, sebezhetési pontot adnak az ellenfél kezébe. Ezt tanították meg elsőként a szüleim. Ajándékok helyett kék-zöld foltokat kaptam, mert egy plüssmaci nem tud megvédeni, viszont egy jól irányzott rúgás igen. De mindent elveszítettem, újra. Senkiben sem bízhatok és nincs hol élnem sem, amíg meg nem látom azt a titokzatos alakot, aki gyerekkorom óta követ. A szüleim azt hitték csak képzelem és ráfogták, hogy egy képzeletbeli barát. Most mégis újra feltűnt és a szemem láttára ölt meg valakit. Jessmine Evans vagyok, készen álltam, hogy a szüleimmel harcoljak, de ehelyett egy olyan világba csöppentem, amiről semmit sem tudok. Az apámmal folytatott edzések gyerekmesének tűnnek ahhoz képest, ami vár rám és mindez egy ostoba jóslat miatt. Én viszont nem állok készen arra a sorsra, amit nekem szántak.

 

II. kötet

A háború megállíthatatlanul közeledik és mindenki tőlem várja a választ, miközben a kérdésben sem biztosak. Hősnek hisznek és ölésre kényszerítenének, de én képtelen vagyok rá. Sorra érkeznek a különös látogatók, akik vagy támogatnak, vagy rám támadnak, de egyikük sem kérdezi, mit is akarok. Ahogy senki más sem. A társaim veszélybe kerültek miattam és kész lennék eltűnni mindenki elől, ha ezzel megmentheném őket, de a játszma már jóval a születésem előtt elkezdődött és a halálommal sem érne véget. Tanulnom kell és felkészülni a lehetetlenre. Ismernem kell a világot, ami várt rám és az embereket akik vágynak a harcra. Az őrangyalom mindenben támogat, Damien továbbra is titkolózik, Edward pedig napról napra furcsábban viselkedik. Próbálom a darabkákat összerakni és látszólag az egyetlen, aki mindennel és mindenkivel kapcsolatban áll, az Hale.

III. kötet

 

Hamarosan….

Karakterek

~ spoilert tartalmazhat ~

 

A tizennyolcadik születésnapjára furcsa ajándékokat kapott, de túl későn ébredt rá, hogy az csupán a kezdett volt. Úg y érzi mindkét családja elárulta, amiért egy egész világot titkoltak el előle, aztán hamar ráébred, hogy ugyan úgy nem volt választásuk, mint neki. Egy olyan jóslat várt rá, amibe a számára ismeretlen világ régóta kapaszkodott. Utolsó remény, egy háború lezárása, a béke ígérete. Mégis mennyit tehet egy lány az Istenekkel szemben? Társakra, barátokra és családra talált, ugyanakkor ellenségekre is. Van aki segíti és van, aki inkább elpusztítaná, de senki sem kérdezi meg tőle, hogy mit akar. Nem mintha tudná rá a választ…