Linda

Sokszor azt mondták, álomvilágban élek, de a művészektől ezt várják el az emberek. Mindig is a kiállításomra készültem, ezért a parkban megforduló emberekt rajzoltam és festettem, maikor észrevettem valakit. Nem láttam az arcát, mert egy fényképezőgép eltakarta, de nem tudtam kiverni őt a fejemből. Százszor is lerajzoltam és bármit megadtam volna, hogy láthassam az arcát. Minden nap visszamentem a parkba, míg végül szerencsével jártam. De nem csak én figyeltem fel rá, az érzés kölcsönös volt és most először érdekelt más is a festésen kívül.

Seth

A szüleim halálakor tett eskü miatt az erőm ellenére is emberi életet akartam élni, amennyire csak lehetsége volt. Fényképészként dolgoztam, de sohasem mutatkoztam nyilvánosan, ezért a kilétem rejtett maradt. Nem az elismerés miatt csináltam, egyszerűen élveztem és nekem ennyi elég volt. Aztán találkoztam valakivel… egyetlen fotót készítettem róla, de az elég volt, hogy elvesszek. Tudom, hogy távol kellene maradnom tőle, de semmi esélyem. Mindent kockára kell tennem, hogy őt biztonságba tudhassam, mert nem tudok lemondani róla. Viszont fogalmam sem lehetett arról, mire készül a társam…

Anais

Az élet egyet jelent az adrenalinnal, ezért minden adódó pillanatot kihasználok. Nincs határ, amit át ne lépnék egy jó adag adrenalinért cserébe, de a kötelesség az más tészta. Ha munkáról van szó, a határok igenis fontosak, de Seth ezt nem látja be. Ultimátumot kap és ha rosszul dönt, a Concilio elé tárom mire is készül valójában. Túl ostoba ahhoz, hogy tovább lásson az orránál, ezért lépnem kell. El kell tűntetnem azt a fruskát az életéből, különben mindent tönkretesz, amit elterveztem.