Vannak csapatok, amik az együtt töltött évek alatt elválaszthatatlanokká vállnak és nincs olyan erő, ami képes lenne őket szétszakítani. Mások pedig ha a meglelő helyen éri őket csapás, inkább külön utakon folytatják.

Michael Knight

A húgom halála mindent megváltoztatott. Kétségbevontam saját magam, amiért képtelen voltam megmenteni és nem maradhattam a társaimmal. Rettegtem, hogy valamelyikük meghal, mert őket sem vagyok képes megvédeni. Nem vártam a Concilio büntetésére, megtettem saját magam: az emberek közé száműzettem, de az emlékektől nem szabadulhattam. Évekbe telt, hogy felejteni tudjak, végül egy társam mégis olyan bajba került, amiből nem mászhatott ki egyedül és amint a régi világom újra magába szippantott, már nem volt esélyem a menekülésre.

Christopher Williams

Elvesztettem a bátyámat, mert olyan képességeim voltak, ami neki nem. Megutált, szörnyetegnek nevezett, mert egy apró dologban különböztünk. El kellett szöknöm, mert átlépett egy határt, ami mindkettőnk életét megváltoztathatta volna. Féltem tőle, de képtelen voltam gyűlölni. Egy barát talált rám és otthont adott, egy új családot. Hátat fordítottam a múltamnak és egy teljesen új világ nyílt ki előttem, aminek egy apró részét a magaménak tudhattam egy időre.

Rhys Edwyn

A leggyengébb látszemnek lenni sohasem egyszerű. Utáltam, hogy gyenge vagyok, haszontalannak tűntem a társaim mellett. Más utat kellett választanom, hogy kitűnhessek. Tanultam, amíg a többiek az izmaikat edzették és fejlesztettem a képességeim, amit mások lehetetlennek hittek. Tanár lettem a harcos helyett, aki gyermekként lenni akartam. A társaim tovább léptek minden lehetséges értelemben, ezért én sem maradhattam tétlen. El kellett hagynom a szétszéledt csapatot és az aotthont, ami összehozott minket. Tanoncból Mester lettem és én feleltem azokért, akik hozzám hasonlóan gyenge láncszemnek tekintették magukat.

Arly Clarke

Amikor a társaim elkezdtek szétszéledni lépnem kellett. Mindenki máshogy reagált Michael döntésére én pedig azt hittem, képes leszek összetartani a csapatot, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Nem tudtam még a nyomába sem érni, nem hogy a helyébe lépni. Az edzésbe temetkeztem, alvás helyett fegyverekkel gyakoroltam. Életem legfontosabb napja előtt az elveszett társam visszatér és rá kell jönnöm, csak számomra veszett el. Gyülölni akarom, de az ébredésem nem várt fordulatot vesz és amíg szinte mindenki ellenem fordul, ő segít elmenekülnöm és gondoskodik rólam. Végül mégis az ész helyett a szívem követem, ami egy olyan helyre visz, ahol már vártak és új világ nyílt meg előttem.